...
Doneer uw statiegeld

Dinsdag 23 maart, 2021

Deze poster hangt vanaf begin april in Albert Heijn op het Rosariumplein. Aan het einde van deze actie laten wij u weten wát we hebben opgehaald dankzij uw steun.

...
Winter fotowedstrijd

Donderdag 18 februari, 2021

Monique Lodder is onze hoffotograaf aan het worden...
Afgelopen zomer de derde prijs en dit keer de beste foto van de winter.
Deze wedstrijd, uitgeschreven op facebook, leverde een aantal mooie foto's op. Wij vonden deze de beste.

...
Eendjes voeren

Vrijdag 12 februari, 2021

Het voeren van eendjes in het park is natuurlijk hartstikke leuk. Maar juist in de winter werkt het averechts: het brood wordt nat en blijft dan aan het verhemelte kleven. Uiteindelijk verstikken de dieren daardoor en dat is precies NIET de bedoeling van eendjes voeren...

DUS:
● Voer zo min mogelijk brood. Een kapje oud, onbeschimmeld brood kan weinig kwaad, maar geen hele broden!
● Bied de dieren variatie als u wilt bijvoeren: doperwten, mais of ander graan (kippenvoer). Er is zelfs speciaal eendenvoer en watervogelvoer te koop.
● Voer niet te veel, het moet opgaan waar u bij staat.

...
Muziektent Agathepark

Dinsdag, 30 juni, 2020

Wist u dat? de muziektent vrij en voor iedereen te gebruiken is? Voor muziekuitvoeringen maar ook voor toneel of zangkoren of als spreekstoel.
Zoals de naam al zegt: het is een 'Muziektent'. Dus voor optredens of muziek/dans-repetities gratis te gebruiken. NIET voor feesten en partijen!
Er is geen maar.......maar als u het wilt gebruiken stuur dan even een mailtje naar de voorzitter van de Stichting Vrienden van het Agathepark. Zij zal het in de agenda zetten en contact met u opnemen opdat we dan geen dubbele boekingen krijgen.